Bericht van de filmgroep Pius X

19 november 2022 13:45
Locatie: H. Pius X kerk, Blanckerhofweg 15, 1816 HG Alkmaar

Op woensdag 24 november leven we in de film mee met de eerste vrouw die het grote symfonieorkest dirigeerde.

Zoals gebruikelijk staat de koffie/thee voor u klaar om 13.45 uur en begint de film om 14.00 uur.

Bijdrage in de kosten is € 4,00.

Het is fijn om elkaar weer te kunnen ontmoeten. Laten we hopen dat deze momenten kunnen doorgaan.

Tot ziens in de Pius X op woensdagmiddag 27 oktober.

COVID-maatregelen

Na enig overleg heeft de filmgroep besloten toch door te gaan ondanks de nieuwe richtlijnen i.v.m. Covid.

U wordt verzocht bij binnenkomst in de kerkruimte een mondkapje te dragen. Met enig afstand houden kunt u het kopje koffie/thee krijgen en dan kunt u plaats nemen op de aangegeven stoelen. Als u eenmaal op uw plaats zit, kunt u het mondkapje af doen.
Bij het verlaten van de kerkruimte wordt u wederom verzocht het mondkapje om te doen en op afstand van elkaar de kerk weer verlaten.

Op deze manier kunnen wij allemaal toch rustig genieten van de mooie film.
Wij hopen u te ontmoeten op woensdagmiddag 24 november.