Livestream van H. Mis 28 mei 2023 (Eerste Pinksterdag)

28 mei 2023 11:15
Locatie: St. Laurentiuskerk Alkmaar, Verdronkenoord 68, Alkmaar, Nederland

De vieringen kunt u (ook) volgen via www.kerkdienstgemist.nl. Kies voor de provincie: Noord-Holland -> Selecteer plaats: Alkmaar en kies dan voor de  Sint Laurentiuskerk.

• Via de livestream kunt u de viering op zondag 28 mei 2023 (Eerste Pinksterdag) om 11.15. uur bekijken. Kapelaan Antonio Tocco gaat voor in deze viering. Viering in de Nederlandse taal.
  • This is a Holy Mass in Dutch language on sunday may 28th (Sunday of Pentecost). You can watch the celebration via this livestream. Kapelaan Antonio Tocco will preside over this Holy Mass.

U kunt de viering ook meelezen of later teruglezen via het Romeins Missaal of door het scannen van de QR-code in de afbeelding met de camera op uw telefoon of tablet.

Er is een app voor telefoons en tablets:
Appstore van Apple: zoek naar kerkdienstgemist
Google Play store:  zoek naar kerkdienstgemist

Tip: beschikt u over Google Chromecast of Apple TV dan kunt u de viering ook op TV bekijken.

Gebed voor Geestelijke Communie:
Mijn Jezus,
ik geloof dat U in het Allerheiligst Sacrament tegenwoordig bent.
Ik bemin U boven alles en wens U in mijn hart te verwelkomen.
Nu ik niet de communie daadwerkelijk  kan ontvangen, vraag ik van U de genade van de geestelijke communie.
Omhels mij en zuiver mijn verlangen naar de hemelse Vader.
Draag mij in Uw Geest, en laat mij nooit van U gescheiden worden.