Het huwelijk en jubilea

Het huwelijk is een feestelijke viering waarin man en vrouw het jawoord uitspreken voor elkaar en voor God. De Kerk viert dan de liefde tussen een man en een vrouw en hun oprechte voornemens hun levens voorgoed te verbinden. Het jawoord van het huwelijkspaar is tegelijkertijd een uitnodiging voor God om in hun levens als gehuwden binnen te treden. Bekrachtigd door deze genade, zullen man en vrouw openstaan voor het leven en in staat zijn hun leven te delen in goede en slechte tijden.

Het huwelijk is een van de grootste en belangrijkste beslissingen in het leven. Ook voor dit sacrament is er voorafgaand een voorbereidingsperiode in de vorm van gesprekken met de pastoor.

Jubilea

Verschillende parochianen vieren hun dank bij gelegenheid van een jubileum tijdens een weekendviering. Een goed gebruik, om zo de gemeenschap er bij te betrekken. Heeft de familie speciale wensen, dan dient men tijdig contact op te nemen met het locatiekantoor. De voorganger maakt dan met hen verdere afspraken.
Wie een aparte viering wil (liever niet op zaterdag), kan contact opnemen met het kantoor van de locatiekerk en vragen naar een van de pastores.

Aanmeldformulier Huwelijk

Met dit formulier kun u zich aanmelden voor het Huwelijk. Velden met een * zijn verplicht
  • DD dash MM dash JJJJ

Nieuwsbrief