Vrijwilliger worden!

Welkom op deze pagina

Wij zijn een ‘wijngaard’ met veel werkers daarin. Als u de website doorleest ziet u wel hoeveel taken er zijn in de parochie. Er is voor eenieder wel een taak die hem of haar aanstaat. Veel gaat in groepsverband, dat is het mooie in de kerk, je bent nooit alleen. Zingen, poetsen, vergaderen, dienen, lezen, collecteren in de mis, koffie schenken, praatjes maken, … Dankbare taken, goed voor u zelf, goed voor de ander.

Er zijn ook taken om alléén te doen, zoals parochiebladen rondbrengen. Of scherpe foto’s maken voor het parochieblad of de website.
Misschien heeft u wel een auto en wilt u iemand naar de kerk brengen en na de viering weer naar huis. Of naar de gezamenlijke maaltijd en weer terug naar huis.
Misschien wilt u wel uw krachten inzetten om mee te denken en mee te praten over belangrijke zaken binnen de parochie.

Wat u ook wilt doen, u bent van harte welkom binnen de diverse kerken. Denk er niet te lang over na en loop eens binnen bij de administratie van uw kerk. Tot ziens!

Voor bepaalde vrijwilligerstaken in de kerk is een VOG (Verklaring Onberispelijk Gedrag) vereist. Kijk voor nadere informatie naar de tekst in de footer (grijze deel onder deze tekst, onder het kopje Extra).

 

Aanmeldformulier Vrijwilliger

Met dit formulier kunt u zich aanmelden als vrijwilliger. Velden met een * zijn verplicht

Nieuwsbrief